Доступність посилання

ТОП новини

Стан травмованого депутата Єремеєва стабільно тяжкий – прес-служба


Ігор Єремеєв
Ігор Єремеєв

Стан травмованого народного депутата, голови депутатської групи «Воля народу» Ігоря Єремеєва залишається стабільно тяжким, повідомляє його прес-служба.

За повідомленням, Єремеєв внаслідок невдалого падіння з коня отримав закриту черепно-мозкову травму.

«Ведеться інтенсивна терапія і на даний період немає необхідності в оперативному втручанні. Проводяться постійні консиліуми провідних українських і зарубіжних лікарів. Єремеєв перебуває на території України, і вирішується питання про можливість і доцільність його транспортування за кордон», – повідомляє прес-служба депутата.

26 липня стало відомо, що Єремеєв, перебуваючи в Луцьку, тяжко травмувався, впавши з коня.

Ігор Єремеєв, обраний у Волинській області, – український бізнесмен і політик, народний депутат України 7-го і 8-го скликань (позапартійний, голова депутатської групи «Воля народу»), співвласник паливно-промислової групи «Континіум», до якої входять, серед іншого, Херсонський нафтопереробний завод чи одна з найбільших в Україні мереж автозаправних станцій WOG.

Єремеєва вважають одним із найбагатших людей в Україні – у 2015 році журнал «Фокус» оцінив його статки в 95 мільйонів доларів, а журнал Forbes – у 58 мільйонів доларів, при цьому в обох рейтингах він виявився однаково на 68-му місці серед найбагатших українців.

XS
SM
MD
LG