Доступність посилання

ТОП новини

Корбан: поразки на виборах не визнаю


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Кандидат від партії «Українське об’єднання патріотів – «Укроп» на довиборах до Верховної Ради України в 205 окрузі в Чернігові Геннадій Корбан заявляє, що не визнає своєї поразки на виборах, але оскаржувати результат в судах не буде.

«Поразки я не визнаю, але при цьому є юридичний факт і ми не будемо продовжувати ніякий судовий процес з цього приводу. Судитися ми не будемо», – заявив він у Чернігові.

За підрахунком понад 96% електронних протоколів дільничних виборчих комісій на довиборах у Верховну Раду в 205-му одномандатному окрузі в місті Чернігів лідирує кандидат в депутати від партії «Блок Петра Порошенка» «Солідарність» Сергій Березенко – у нього 35,75% голосів виборців. Геннадій Корбан від партії «Українське об’єднання патріотів «Укроп» здобуває 14,84% голосів виборців.

Довибори до парламенту в 205-му одномандатному окрузі в Чернігові відбувалися 26 липня через те, що достроково припинив свої депутатські повноваження Валерій Куліч, який був призначений головою Чернігівської облдержадміністрації. На окрузі зареєструвалася рекордна кількість кандидатів – 91, але основне протистояння в окрузі розгорнулось між кандидатами-мажоритарниками Сергієм Березенком (партія «Блок Петра Порошенка «Солідарність») і Геннадієм Корбаном (партія «Українське об’єднання патріотів «Укроп»).

Раніше мережа «Опора» виступила з критикою виборчої кампанії обох кандидатів, заявляючи, що Березенко неодноразово підписував із виборцями так звані «соціальні угоди», а Корбан роздавав чернігівцям продуктові набори.

Сьогодні в «Опорі» заявили, що проміжні вибори народного депутата України у 205-му окрузі в Чернігові відбулися з порушеннями, які могли суттєво вплинути на результати цих виборів.

XS
SM
MD
LG