Доступність посилання

ТОП новини

Шокін відкликає подання на Лозового, щоб розширити його


Віктор Шокін (©Shutterstock)
Віктор Шокін (©Shutterstock)

Генпрокурор України Віктор Шокін повідомив, що відкликає попереднє подання щодо позбавлення депутатської недоторканності народного депутата фракції Радикальної партії Андрія Лозового для розширення його новими фактами правопорушень.

«Що стосується пана Лозового – є подання до Верховної Ради про його затримання, арешт. Але у зв’язку з тим, що він зробив десь у Чернігові нещодавно – і ви про це знаєте – ще одне правопорушення, я відкликаю це подання і додатково доручаю розслідувати нові епізоди і знову направляю до Верховної Ради України», – сказав Шокін.

Віктор Шокін 21 липня повідомив, що вніс до Верховної Ради подання на затримання і арешт одного із народних депутатів з парламентської коаліції, однак не озвучив прізвища.

Згодом Ляшко заявив, що генпрокурор подав до Верховної Ради подання на притягнення до кримінальної відповідальності його заступника, депутата Андрія Лозового.

Тиждень тому в Чернігові побили кандидата у народні депутати по округу 205, самовисуванця Олексія Дурнєва, який свого часу працював ведучим розважальних шоу-програм. Як заявив сам Дурнєв, інцидент стався в залі, де мала відбутися прес-конференція лідера Радикальної партії Олега Ляшка. За його словами, до зали зайшли депутати від Радикальної партії Андрій Лозовий і Ігор Мосійчук з іншими чоловіками і почали бійку.

XS
SM
MD
LG