Доступність посилання

ТОП новини

Гужва залишив медіа-холдинг «Вести Украина»


Головний редактор газети «Вести» Ігор Гужва залишив медіа-холдинг «Вести Украина» і продав свою частку у ньому.

«Хочу повідомити, що ухвалив рішення залишити медіахолдинг «Вести Украина» і продав належну мені частку корпоративних прав у медіа-холдингу. Я також залишаю посаду головного редактора газети «Вести», – сказав Гужва у середу, 29 липня.

За повідомленням, наразі управління медіа-холдингом здійснюватиме рада директорів на чолі з Ольгою Семченко, яка раніше була речником екс-міністра доходів і зборів України Олександра Клименка.

На даний момент до складу холдингу входять телеканал UBR, радіостанція «Вести», щоденна газета «Вести» та сайт vest-ukr.com, а також журнал «Вести. Репортер».

Права власності на всі активи медіа-холдингу наразі належать однойменній кіпрській компанії Media Holding Vesti Ukraine.

У травні 2014 року співробітники податкової міліції під час обшуку в офісі компанії «Вести Масс-Медиа» виявили у Ігоря Гужви 1,5 мільйона гривень.

Державна фіскальна служба від 28 квітня цього року проводить досудове слідство щодо засновника газети «Вести» – ТОВ «Вести Масс-медиа», кінцевим бенефіціаром якої виступає Ігор Гужва.

Російськомовна газета «Вести» є найбільшою безкоштовною газетою в Україні. Цю газету звинувачують у тому, що вона є інструментом російської пропаганди і «становить загрозу національній безпеці України». Газета заперечує ці звинувачення.

XS
SM
MD
LG