Доступність посилання

ТОП новини

Сепаратисти стріляють по Пісках і Авдіївці з Донецька – прес-центр АТО


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Проросійські сепаратисти обстрілюють українські позиції в околицях обласного центру Донеччини. Про це йдеться у ранковому зведенні прес-центру антитерористичної операції 3 серпня.

«Російсько-терористичні угруповання і надалі концентрують свою вогневу активність в районах Донецька. 2 серпня з 18:00 до півночі ворог двічі зі 120-міліметрових мінометів бив по Пісках, Авдіївці, Опитному. Крім того, о 20:20 та о 21:50 найманці вели вогонь з танка знову ж таки по селищу Піски», – ідеться в повідомленні.

Українські військові відзначають також активізацію бойовиків на Маріупольському напрямку, де впродовж кількох минулих днів було затишшя.

Загалом за минулу добу сепаратисти, за даними прес-центру АТО, 99 разів порушили режим припинення вогню. У відповідь підрозділи сил АТО вели вогонь з озброєння, що не заборонене мінськими домовленостями, повідомляють українські військові.

Сепаратисти на своїх сайтах звинувачують українських військових в обстрілах передмість Донецька, а також міста Первомайськ, що на Луганщині.

XS
SM
MD
LG