Доступність посилання

ТОП новини

У Харкові активіста «Опозиційного блоку» знайшли побитим – заява


У Харкові активіста «Опозиційного блоку», якого раніше нібито викрали невідомі, знайшли побитим.

За інформацією прес-служби «Опозиційного блоку» в Харківській області, активіст був побитий і викрадений невідомими людьми у камуфляжній формі і балаклавах.

В «Опозиційному блоці» зазначають, що активіст перебував біля будівлі головного управління юстиції у Харківській області, де планувалося проведення пікету прихильників «Опозиційного блоку», до нього підійшли люди в камуфляжній формі, побили, посадили в машину і відвезли в невідомому напрямку.

«Викрадення сталося біля станції метро «Пушкінська». За словами очевидців, активіста заштовхали в камуфляжний позашляховик з написом «Азов». Як виявилося згодом, його вивезли на кладовище в районі вулиці Пушкінська в Харкові, роздягли, побили, забрали мобільний телефон. Четверо людей в балаклавах влаштували активісту допит: чому той прийшов на мітинг, де працюють його батьки та інше. Після 40 хвилин знущань невідомі молодики покинули місце події, залишивши побитого», – йдеться у заяві.

Водночас в «Азові» наразі не коментують ці заяви «Опозиційного блоку».

Раніше харківська міліція повідомляла про напад на офіс «Опозиційного блоку», зокрема група невідомих закидала офіс, в якому розташовується приймальня народного депутата від «Опозиційного блоку» Михайла Добкіна, петардами і камінням, а також розбила вікна в мікроавтобусі, що стояв поблизу будівлі.

За даними правоохоронців, тоді ніхто з громадян не постраждав. Про викрадення активіста у МВС не повідомляли.

XS
SM
MD
LG