Доступність посилання

ТОП новини

Ситник сам оплатив поїздку дружини до Лондона – посольство Великобританії


Артем Ситник
Артем Ситник

Голова Національного антикорупційного бюро Артем Ситник сам оплатив поїздку своєї дружини до Лондона у липні цього року. Про це йдеться у повідомленні на сайті посольства Великобританії в Україні, що є реакцією на відкриття кримінального провадження проти Ситника.

«Співробітники посольства Великої Британії супроводжували пана Ситника та склад його делегації під час візиту. Британська сторона взяла на себе витрати, пов’язані з візитом пана Ситника та делегації, а пан Ситник відшкодував витрати за поїздку своєї дружини», – зазначили у дипломатичному представництві.

Раніше цього тижня Генеральна прокуратура за зверненням народного депутата Віталія Купрія (позафракційний) відкрила кримінальне провадження за підозрою Артема Ситника у зловживанні службовим становищем.

Купрій звинуватив Ситника у тому, що його дружину неправомірно включили до офіційної делегації, що у липні перебувала з візитом у Лондоні. Артем Ситник натомість наголосив, що його дружина літала до британської столиці за власні кошти, а не за бюджетні.

XS
SM
MD
LG