Доступність посилання

ТОП новини

Суд заарештував міліціонера, що обстріляв автомобіль Совсун


(ілюстраційне фото) ©Shutterstock
(ілюстраційне фото) ©Shutterstock

Голосіївський районний суд Києва заарештував співробітника підрозділу Державної служби охорони МВС «Титан», який обстріляв службовий автомобіль першого заступника міністра освіти Інни Совсун, повідомляють у столичній прокуратурі.

«Голосіївський райсуд міста Києва обрав для чоловіка, який у вівторок розстріляв службовий автомобіль першого заступника міністра освіти і науки України Інни Совсун, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави. Тоді як прокурор у судовому засідання вимагав обрання виключного запобіжного заходу у вигляді арешту без застави, на даний час прокуратурою міста підготовлено апеляцію на вказане рішення суду», – повідомили у прокуратурі Києва у четвер, 27 серпня.

За повідомленням МВС, автомобіль першого заступника міністра освіти Інни Совсун у Києві обстріляв співробітник спецпідрозділу «Титан», що перебував у нетверезому стані.

Про обстріл свого автомобіля біля будівлі Міністерства освіти 25 серпня повідомила сама Совсун. Міліція невдовзі повідомила про затримання підозрюваного. За даними правоохоронців, внаслідок інциденту ніхто не постраждав.

XS
SM
MD
LG