Доступність посилання

ТОП новини

Ярош засуджує сутички біля Ради


Дмитро Ярош
Дмитро Ярош

Лідер «Правого сектору», позафракційний народний депутат Дмитро Ярош вважає неправильним доводити ситуацію в Україні до фізичного протистояння, коли є політичні важелі.

«Я впевнений, що доводити ситуацію до кривавого протистояння зараз, коли є ще маса політичних важелів впливу на неї, – це ідіотизм та гра на руку не тільки зовнішньому, але і внутрішньому ворогу», – написав він на своїй сторінці в Facebook.

«Адже на Печерських пагорбах дуже багато тих, хто спить і бачить як українці йдуть шляхом кривавого бунту, знищуючи Державу, замість стати на шлях Національної революції, здолати режим внутрішньої окупації та здобути омріяні Свободу, Справедливість та Добробут. Шкода, що багато справжніх патріотів не розуміють цієї фсбешної багатоходівки...», – додав він.

Водночас раніше у столичному «Правому секторі» закликали активістів зібратися у Маріїнському парку.

Під стінами українського парламенту в Києві 31 серпня виникли сутички після того, як Верховна Рада підтримала в першому читанні зміни до Конституції щодо децентралізації. Протестувальники почали наступ на будівлю Верховної Ради, яку охороняв кордон правоохоронців. За повідомленням МВС України, поранені близько 100 правоохоронців, 10 – перебувають у тяжкому стані, загинув боєць Нацгвардії.

Пізніше глава МВС Арсен Аваков повідомляв про затримання 30 учасників сутичок, у тому числі і мітингувальника, який кидав гранату у правоохоронців.

XS
SM
MD
LG