Доступність посилання

ТОП новини

Французький журналіст постраждав не від бруківки, а від осколків – МВС


Поранений внаслідок сутичок біля Верховної Ради, 31 серпня 2015 року
Поранений внаслідок сутичок біля Верховної Ради, 31 серпня 2015 року

Французький кореспондент Антуан де Луне отримав поранення від осколків, а не від бруківки. Про це Радіо Свобода повідомив директор департаменту комунікації МВС України Артем Шевченко.

«Француз – один з 140 потерпілих, не можна виокремлювати цей напад. За даними МВС, він постраждав не від каміння, а від осколків», – зазначив Шевченко.

Як раніше повідомляли очевидці, журналіст зазнав поранень через влучення бруківки, яку кинули з боку правоохоронців.

В своєму twitter кореспондент також повідомляв про каміння.

Як повідомив Радіо Свобода народний депутат України Олексій Гончаренко, який опублікував фотографії пораненого журналіста, той отримав травму камінням біля готелю «Київ» на вулиці Грушевського, десь за сотню метрів від будівлі Верховної Ради.


За офіційними даними під час зіткнень під парламентом постраждала 141 людина, з яких 131 – міліціонери та національні гвардійці, дві людини загинули. Як повідомили в Інституті масової інформації, поранені – оператор телеканалу 1+1 Дмитро Большаков (у нього осколкове поранення у ногу) та оператор інформаційного бюро «Правий» Роман Малко (осколкові поранення обох ніг), також отримав поранення іноземний журналіст. Було затримано 18 людей, 13 з яких вже відпустили.

XS
SM
MD
LG