Доступність посилання

ТОП новини

Депутати з Радикальної партії під Адміністрацією вимагають зустрічі з президентом


Олег Ляшко
Олег Ляшко

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявляє, що група народних депутатів з цієї політичної сили приїхала до Адміністрації президента і вимагає зустрічі з Петром Порошенком.

«Зараз намагаємося зайти в Адміністрацію президента Порошенка, щоб зустрітися з ним і вимагати припинити напади і репресії проти опозиційних народних депутатів. Вхід в Адміністрацію заблокувала державна охорона, хоча мені відомо, що зараз там перебувають і Порошенко, і прем’єр-міністр, і голова МВС», – написав Ляшко на своїй сторінці у Facebook у вівторок увечері.

Народний депутат від Радикальної партії Андрій Лозовий уточнив прізвища народних обранців, які приїхали до Адміністрації президента.

«Приїхали з колегами Олегом Ляшком, Ігорем Мосійчуком, Сергієм Скуратовським, Сергієм Рибалкою, Дмитром Ліньком, Олегом Купрієнком та Олексієм Кириченком до Адміністрації президента. Не пускают», – написав Лозовий у Facebook.

«Досі не пускають в Адміністрацію президента. Порошенко викликав поліцію. Приїхало три машини», – зазначив Андрій Лозовий.

Він також звинувати депутата від «Блоку Петра Порошенка» Олега Барну у тому, що у вівторок він зламав ребро депутату від Радикальної партії Юрію Чижмарю. Про це заявив також Олег Ляшко.

У «Блоці Петра Порошенка» наразі інцидент не коментували. За інформацією ЗМІ, бійка між Чижнарем та Барною сталася після ефіру на телеканалі NewsOne.

Наразі немає коментарів щодо ситуації ні від МВС, ні від Адміністрації президента.

Раніше у вівторок лідер фракції Радикальної партії Олег Ляшко заявив про вихід своєї фракції з парламентської коаліції, причина – вчорашнє голосування за зміни до Конституції щодо децентралізації. Радикальна партія виступала проти ухвалення цього законопроекту.

Натомість у «Блоці Петра Порошенка» заявляють, що чинна коаліція продовжить роботу у Верховній Раді і без фракції Радикальної партії.

XS
SM
MD
LG