Доступність посилання

ТОП новини

Трамп звинуватив Обаму у відсутності реальної допомоги Україні


Дональд Трамп
Дональд Трамп

Американський магнат, мільярдер Дональд Трамп, який домагається висунення кандидатом на посаду президента США від Республіканської партії, звинуватив нинішнього главу держави Барака Обаму у нездатності надати реальну підтримку народу України.

«Нашого президента не можна назвати сильним, і він не робить того, що повинен робити для України, все лише порожні слова і нічого більше», – заявив Трамп у п'ятницю, 11 вересня, під час виступу через відеозв’язок під час 12-ї щорічної конференції YES, що проходить у Києві.

Дональд Трамп вважає, що Барак Обама не зміг продемонструвати силу у відповідь на політику російського президента Володимира Путіна.

Трамп, якого звинувачують у тому, що він не говорить чітко про своє бачення вирішення питань економіки і зовнішньої політики США, не став уточнювати, чи підтримав би він надання Україні військової допомоги, відзначає агенція France-Presse.

США раніше заявили про відмову надати наразі Україні летальну зброю через побоювання щодо ескалації конфлікту, хоча не виключили такої можливості в разі, якщо на ексалацію піде Росія.

XS
SM
MD
LG