Доступність посилання

ТОП новини

Аваков заявляє, що не посилював особисту охорону після повідомлень про замах


Арсен Аваков, міністр внутрішніх справ України (©Shutterstock)
Арсен Аваков, міністр внутрішніх справ України (©Shutterstock)

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявляє, що не посилював особисту охорону після повідомлень про підготовку замаху на його життя. Про це міністр заявив під час робочої поїздки до Чернігова.

«Ми нічого не посилювали і не змінювали, самі бачите. Потрібно ставитися до цього по-філософськи …Це не перший, не другий, і не третій такий випадок. В нас із хлопцями і з гранатометів стріляли, і вибух готували, і вибухівку привозили прямо під Міністерство у банці з-під халви. Тобто все це процес. Я вже звик», – прокоментував Аваков.

Також міністр зазначив, що знає хто готував замах і не може повірити, що це робила людина, яку він добре знає.

«Я знав цю людину, був гарної думки про нього. Ці хлопці зі
«Слобожанщини» добре себе проявили в АТО минулого року, у Волновасі. Але так буває в житті – чи «дах зірвало», чи щось інше відбулось. Я досі відмовляюсь вірити, що всі ці факти незаперечні», – сказав Аваков.

Міністр заявив, що крапку у цій справі має поставити слідство.

Аваков не посилював особисту охорону через замах на його життя
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:41 0:00

11 вересня СБУ повідомила, що спільно з Головною військовою прокуратурою запобігла вбивству міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова та іншим замовним убивствам у Києві та Харкові. Також в СБУ повідомили, що у Харкові затриманий один з організаторів групи – керівника батальйону «Слобожанщина». Назадовго після появи таких повідомлень Аваков заявив, що попереджений замах на нього цього тижня – вже сьомий за час, поки він очолює відомство.

XS
SM
MD
LG