Доступність посилання

ТОП новини

Російські авіакомпанії не зможуть літати в Україну з 25 жовтня – Державіаслужба


Ілюстративне фото
Ілюстративне фото

Російські авіакомпанії не зможуть літати в Україну з 25 жовтня, повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України з посиланням на Державіаслужбу.

«На виконання указу президента України №549/2015 «Про рішення РНБО від 2 вересня 2015 року «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)» та за дорученням прем’єр-міністра Арсенія Яценюка Державна авіаційна служба України почала інформувати російські авіакомпанії, що потрапили до санкційний список, про те, що їм не буде видано дозвіл на виконання рейсів в українські міста з початку зимової навігації 2015/2016 р (25 жовтня 2015 року)», – йдеться в повідомленні.

У Міністерстві інфраструктури України уточнюють, що російські авіакомпанії будуть проінформовані про це до кінця дня.

Водночас у Росії зазначають, що наразі не отримували від України повідомлень про заборону польотів авіакомпаній Росії в Україну.

25 вересня Кабмін заборонив польоти російських авіакомпаній до України, зокрема компаній «Аерофлот» і «Трансаеро».

22 вересня набув чинності указ президента України Петра Порошенка про застосування санкцій проти Російської Федерації. Ці обмежувальні заходи стосуються більш як 400 фізичних та понад 90 юридичних осіб Російської Федерації та інших країн, які причетні до анексії Криму та агресії на Донбасі.

XS
SM
MD
LG