Доступність посилання

ТОП новини

Стець: 1 жовтня в Україні запрацює мультимедійна платформа іномовлення


Юрій Стець
Юрій Стець

Міністерство інформаційної політики України 1 жовтня о 12-й годині запускає мультимедійну платформу іномовлення, що мовитиме на Європу, Азію та США. Про це заявив міністр інформаційної політики України Юрій Стець.

До складу мультимедійної платформи входитиме телеканал, інформаційне агентство, міжнародна кореспондентська мережа та продакшн-студія.

Для керування платформою при міністерстві буде створена наглядова рада, а редакційна рада скрадатиметься лише з числа працівників колективу.

«Ми це зробили. Тепер ще треба зробити три кроки: два голосування за законопроект про іномовлення та підпис президента», – сказав Стець.

У березні міністр інформаційної політики заявив, що його міністерство запустить телеканал мовлення іноземною мовою Ukraine Tomorrow. За його словами, телеканал буде створений на противагу російським пропагандистським каналам інформації.

Канал, зазначав тоді міністр, функціонуватиме переважно на кошти державної телерадіокомпанії «УТР», також фінансову підтримку надаватимуть наші партнери із Європи і США.

XS
SM
MD
LG