Доступність посилання

ТОП новини

Запоріжжя святкує День міста


Цими вихідними у Запоріжжі святкують День міста. З 9-ї години ранку на набережній міста розпочався Покровський ярмарок. Організатори влаштували там розважальну програму з музикою, танцями та майстер-класами від митців.

У Вознесенівському парку на виставці квітів розгорнули кілька панно з квітковими композиціями. Для їх виготовлення ландшафтні дизайнери та флористи використали близько 10 тисяч квітів та бутонів. Всього над виставкою працювали понад півтори сотні людей.

Крім того, як передає кореспондент Радіо Свобода, містян та гостей свята пригощали 250-кілограмовим тортом, який випікали одразу 6 кондитерів. Охочих посмакувати тортом було настільки багато, що виникла невелика тиснява.

У міській мерії зазначили, що до участі в Дні міста зголосилися 350 підприємців Запоріжжя та області, щоб відвідувачі змогли придбати продукцію безпосередньо у виробників.

Цьогоріч Запоріжжя відзначає 245-ту річницю свого заснування. Днем міста вважається 14 жовтня, але святкування зазвичай проводять у першу суботу жовтня.

XS
SM
MD
LG