Доступність посилання

ТОП новини

Двоє українських військових поранені через підрив на розтяжках – Лисенко


Андрій Лисенко
Андрій Лисенко

Упродовж минулої доби на Донбасі поранені двоє українських військових через підрив на розтяжках, загиблих немає, повідомляє речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.

«Вчора двоє українських військовослужбовців дістали поранення у результаті підриву на розтяжках, при виконанні завдань. Це сталося на південь від Мар’їнки. Загиблих у лавах сил АТО у результаті бойових дій немає», – повідомив Лисенко у неділю, 4 жовтня.

Раніше сьогодні у штабі АТО повідомили, що режим припинення вогню на Донбасі зберігається вже понад три доби.

В угрупованні «ДНР», визнаному в Україні терористичним, заявляють, що ніч, на території, яку контролюють сепаратисти минула без обстрілів. В угрупованні «ЛНР» наразі не повідомляють про оперативну ситуацію на території, яку вони контролюють.

Президент України Петро Порошенко за підсумками зустрічі 2 жовтня в «нормандському форматі» в Парижі заявив про досягнення сторонами домовленості про відведення легкого озброєння на Донбасі.

Згідно з досягнутими 29 вересня Тристоронньою контактною групою у Мінську домовленостями, в разі, якщо режим тиші буде дотриманий упродовж щонайменше двох діб, розпочнеться відведення озброєнь калібру менш як 100 міліметрів.

XS
SM
MD
LG