Доступність посилання

ТОП новини

Податкова і далі приховує дані про джакузі Клименка, попри обіцянки Насірова – «Схеми»


Роман Насіров
Роман Насіров

Попри обіцянку нинішнього очільника Фіскальної служби Романа Насірова надати інформацію про оцінку рекреаційного комплексу, виявленого після втечі з України колишнього головного податківця Олександра Клименка, податкова і далі приховує ці дані, тепер там засекретили ще й інформацію про кошти, витрачені на послуги компанії-оцінювача. Про це повідомляють журналісти програми «Схеми», спільного проекту Радіо Свобода і UA:Першого телеканалу.

Після Революції гідності у ліквідованому Міністерстві доходів і зборів було виявлено закриту зону відпочинку з джакузі, солярієм, соляною кімнатою, боксерським рингом – загалом 77 необлікованих одиниць.

Очільник Фіскальної служби Роман Насіров пообіцяв надати інформацію про компанію-оцінювача на запит.

«Зверніться ще раз до мене офіційно. Будь ласка, напишіть запит ще раз», – сказав він.

Утім, на надісланий запит відповідь знову була негативною.

ДФС не надала інформацію про суму, витрачену держустановою на послуги компанії-оцінювача, яка без тендеру проводила оцінку майна. Також відмовилась відповідати про результати оцінки і не назвала фірму, яка надавала ці послуги.

До запрошення компанії-оцінювача усі речі, знайдені після втечі з України Олександра Клименка, було оцінено в 1 гривню із зазначенням, що це умовна оцінка.

Тим часом минулого місяця екс-очільник Державної податкової служби Олександр Клименко, перебуваючи в Росії, під час чату з користувачами Facebook прокоментував знайдений після його втечі рекреаційний комплекс: «Жодна копійка, жодна гривня з держбюджету на це не пішла. Це мої особисті гроші. Хай користуються. Вважайте, що я тепер їхній спонсор».

ВИБІР ЧИТАЧІВ

ФОТО ТА ВІДЕО

XS
SM
MD
LG