Доступність посилання

ТОП новини

У «ДНР» хочуть від переговорів у Мінську комунікації з Україною про відновлення зруйнованих територій


В сепаратистському угрупованні «ДНР», що тимчасово контролює частину території Донецької області, очікують від запланованих на сьогодні переговорів робочих підгруп у Мінську комунікації з владою України в питанні відновлення зруйнованих територій. Про це пише сайт угруповання донецьких сепаратистів з посиланням на свої джерела у переговорній групі.

«На зустрічі «ДНР» внесе в план обговорення відновлення мостів, зруйнованих війною, це стратегічні в економічному плані комунікації», – мовиться в повідомленні.

Крім того, як стверджують представники сепаратистів, на переговорах хочуть порушити питання про вантажні перевезення на і з окупованих територій.

На сьогодні, 20 жовтня, у Мінську заплановані переговори Тристоронньої контактної групи, а також чотирьох робочих підгруп щодо врегулювання ситуації на сході України. Які питання на перемовинах сьогодні порушуватиме українська сторона, наразі не повідомляється.

МЗС Білорусі на своїй Твіттер-сторінці пише, що у переговорах політичної підгрупи оголошено перерву до ранку 20 жовтня.

Раніше учасникам переговорного процесу вдалося домовитися про відведення озброєння калібру до 100 міліметрів і танків від лінії розмежування сторін на Донбасі.

XS
SM
MD
LG