Доступність посилання

ТОП новини

У штабі Чорноморського флоту Росії не коментують інформацію про загиблих в Сирії морських піхотинців


У штабі Чорноморського флоту Росії не коментують інформацію Головного управління розвідки Міноборони України про нібито доправлення з Сирії в Севастополь тіл 26 загиблих військовослужбовців 810-ї окремої бригади морської піхоти берегових військ Чорноморського флоту Міноборони Росії.

«Я не можу коментувати заяви Міністерства оборони України. З цих питань всі коментарі дає Міноборони Росії», – заявив проекту Радіо Свобода «Крим. Реалії» керівник відділу інформаційного забезпечення Чорноморського флоту Росії В’ячеслав Трухачов.

В Управлінні прес-служби й інформації Міністерства оборони Росії повідомили, що для коментарів існує особливий порядок роботи зі ЗМІ – за допомогою звернення на ім’я керівника управління.

20 жовтня прес-служба Головного управління розвідки Міноборони України повідомила, що із Сирії в Севастополь доставлені тіла 26 загиблих військовослужбовців зі складу 810-ї окремої бригади морської піхоти (Севастополь) берегових військ Чорноморського флоту.

«У зв’язку з неможливістю російського командування забезпечити нормальні санітарно-гігієнічні умови перебування, відзначаються масові випадки інфекційних захворювань особового складу Збройних сил Російської Федерації на території Сирії», – мовиться також у повідомленні.

В українському військовому відомстві відзначають, що командування Збройних сил Росії продовжує заходи з нарощування і забезпечення своїх військ на території Сирії.

На цю ж тему:

Політична карикатура Олексія Кустовського
Політична карикатура Олексія Кустовського

19.10.2015
Пастка для Путіна: перспективи близькосхідної авантюри Кремля

Поступово Росія втягується зовсім не в ту війну, на яку розраховував Путін далі
19.10.2015
У війну в Сирії Росію втягнув Іран, але Кремль уже готовий дати задній хід – Ілларіонов

Старший науковий співробітник Інституту Катона Андрій Ілларіонов вважає, що Кремль вступив у сирійську кампанію під впливом Ірану далі
17.10.2015
Громадянська війна у Росії може початись через Сирію – аналітики

До того ж Кремль вступив не лише в громадянську війну в Сирії, а й у релігійну війну в Ісламському світі на боці шиїтів далі
XS
SM
MD
LG