Доступність посилання

ТОП новини

У Дніпропетровську міліція почала з’ясовувати обставини побиття й смерті агітатора


У Дніпропетровську міліція порушила кримінальне провадження за фактом смерті агітатора, підтвердили в обласному управлінні міліції.

За даними міліції, кримінальне провадження в цій справі було розпочате ще 13 жовтня, коли до райвідділу міліції телефоном надійшло повідомлення про побиття 36-річного місцевого жителя. Провадження порушили за ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України – умисне легке тілесне ушкодження.

Як поінформували в міліції, нині, коли з реанімаційного відділення лікарні, де перебував побитий чоловік, надійшло лікарське свідоцтво про його смерть, правову кваліфікацію провадження змінили на ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого.

У міліції зазначили, що тілесних ушкоджень чоловікові завдала невідома особа.

Водночас у соціальних мережах знайомі померлого чоловіка розповідають, що чоловік разом із дружиною працювали агітаторами, роздаючи агітаційні листівки однієї з політичних сил. Увечері, після робочого дня, коли подружжя зажадало оплати від замовників, чоловіка побили. Після цього він потрапив до реанімації.

У міліції цю інформацію наразі не підтверджують, але й не спростовують, зазначаючи, що триває слідство.

XS
SM
MD
LG