Доступність посилання

ТОП новини

На одній із дільниць Києва невідомі повісили портрети Путіна і Медведєва – КМДА


(ілюстраційне фото)
(ілюстраційне фото)

У Києві зафіксували дванадцять спроб підкупу виборців, п’ять спроб виносу бюлетенів за межі дільниці та одну спробу підвозу виборців на дільницю, повідомив керівник апарату КМДА Володимир Бондаренко.

«У Солом’янському районі – там, де фіксувалися випадки підкупу виборців – ціна за один голос зросла до 800 гривень. Такого ще у Києві, у принципі, не було», – заявив він.

Окрім того, за словами Бондаренка, на одній із дільниць в Оболонському районі Києва невідомі розклеїли портрети президента Росії Володимира Путіна та російського прем’єра Дмитра Медведєва.

Загалом, зазначив керівник апарату КМДА, станом на 16:00 правоохоронці та міський координаційний центр Києва отримали 222 повідомлення щодо правопорушень на виборах. Явка виборців у столиці на цей час, за оперативними даними, складає 20-22%.

Місцеві вибори в Україні проходять 25 жовтня у всіх регіонах, окрім анексованого Росією Криму та в окремих тимчасово окупованих районах Донецької та Луганської областей. Водночас, у кількох містах, зокрема, в Маріуполі, вже заявили про зрив виборів.

XS
SM
MD
LG