Доступність посилання

ТОП новини

Теледебати між Філатовим та Вілкулом не відбулися


Кандидат на посаду міського голови Дніпропетровська Олександр Вілкул («Опозиційний блок») не мав опонента в ефірі місцевого телеканалу
Кандидат на посаду міського голови Дніпропетровська Олександр Вілкул («Опозиційний блок») не мав опонента в ефірі місцевого телеканалу

Анонсовані на 31 жовтня теледебати між кандидатами на посаду міського голови Дніпропетровська, які, за даними екзит-полів, набрали найбільшу кількість голосів виборців, не відбулися. У Дніпропетровську до студії місцевого 11 телеканалу прийшов лише Олександр Вілкул з «Опозиційного блоку», Борис Філатов («Укроп») до студії не прийшов.

Ведучий вів розмову з одним Вілкулом, а по завершенню ефіру анонсував продовження програми 13 листопада, напередодні другого туру виборів.

Приблизно в той самий час Філатов брав участь у мітингу на підтримку Геннадія Корбана під ОДА.

Вілкул на своїй сторінці у Facebook заявив, що хоч Корбан є його «жорстким опонентом» в багатьох питаннях, він виступатиме за «справедливе розслідування».

Раніше в обох кандидатів підтверджували, що Вілкул і Філатов мають намір дебатувати, але інформація про місце зустрічі, час і телеканал різнилася.

Олександр Вілкул поширив інформацію, що відповів згодою на теледебати з опонентом на дніпропетровському 11 телеканалі.

На Facebook-сторінці Бориса Філатова була оприлюднена заява його штабу, що теледебати з Вілкулом відбудуться 2 листопада на телеканалі «UA:ПЕРШИЙ».

Як повідомили Радіо Свобода організатори теледебатів на телеканалі «UA:ПЕРШИЙ», їхній ефір заплановано провести в понеділок в Палаці студентів ДНУ: якщо один із кандидатів не прибуде, час ефіру скоротять удвічі.

Дніпропетровська міська ТВК досі не оголосила результати виборів 25 жовтня в обласному центрі.

XS
SM
MD
LG