Доступність посилання

ТОП новини

Фонд оборони країни, який пов’язують із Корбаном, відновив роботу в Дніпропетровську


Геннадій Корбан у Дніпропетровську, 25 жовтня 2015 року
Геннадій Корбан у Дніпропетровську, 25 жовтня 2015 року

Фонд оборони країни, який пов’язують з Геннадієм Корбаном, після обшуку в суботу, відновив свою роботу в Дніпропетровську. Про це в неділю Радіо Свобода повідомив заступник голови фонду Олексій Ангурець.

За його словами, під час обшуку правоохоронці вилучили кілька комп’ютерів та мішків з документацією. Інформація у деяких ЗМІ про вилучення мільйонів гривень не відповідає дійсності, зауважив Ангурець.

За його словами, офісу забрали понад 10 тисяч гривень готівкою, які перебували в кабінеті голови фонду Павла Хазана.

«Вхідні двері були зламані, була також зламана, я не розумію навіщо, система підключення до охорони. Нам довелось її відновлювати. Були збиті замки з ящиків, які зачинялись. Не можу сказати, що зовсім вандально, але не дуже то церемонились з речами…Протокол про обшук з нашими зауваженнями був нами підписаний в присутності адвоката. Зараз ми збираємо і фіксуємо дані про всі пошкодження, відновлюємо двері, продовжуємо роботу», – зазначив у коментарі Радіо Свобода Ангурець.

Наразі співробітники фонду наводять лад у приміщенні офісу, а також відновили волонтерську роботу.

«Рахунки заблоковані, але є медикаменти – продовжуємо збирати аптечки, є центр на вокзалі – продовжуємо цю роботу», – сказав представник фонду і додав, що жодного працівника фонду не затримали.

У Дніпропетровську в суботу кілька годин тривав обшук в офісі Фонду оборони країни, членом спостережної ради якого є кандидат у мери Києва і лідер політичної партії «Укроп» Геннадій Корбан. СБУ затримала його напередодні за підозрою в створенні злочинного угруповання.

XS
SM
MD
LG