Доступність посилання

ТОП новини

«Вечірній квартал» не вийшов в ефір через технічну помилку – телеканал «1+1»


Телеканал «1+1» повʼязав із технічною помилкою те, що напередодні в ефір не вийшов черговий випуск шоу «Вечірній квартал» виробництва студії «Квартал 95». У своїй заяві, оприлюдненій у «Фейсбуці», телеканал висловив здивування заявою авторів проекту щодо порушення принципів свободи слова.

«Під час програмування поточного тижня сталася технічна помилка. Нові випуски програми «Вечірній квартал» будуть показані 12 і 19 грудня відповідно, про що ми повідомили партнерів, щойно ситуація стала для нас очевидною», – зазначили на телеканалі.

Там також додали, що «причин для занепокоєння немає».

Напередодні студія «Квартал 95» повідомила про скасування 7 листопада на телеканалі «1+1» ефіру шоу «Вечірній квартал» із «причин, не залежних від студії».

У вересні телеканал «1+1» зняв із ефіру політичну програму Савіка Шустера «Шустер лайв». Ведучий тоді заявив про нібито домовленість власника каналу, бізнесмена Ігоря Коломойського, з адміністрацією президента України. На телеканалі, однак, пояснили своє рішення небажанням «розпалювати» «вкрай напружене і політизоване» суспільство.

XS
SM
MD
LG