Доступність посилання

ТОП новини

АТО: минулої доби бойовики вели обстріли по всіх напрямках


Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

У прес-центрі штабу АТО у понеділок вранці повідомили, що минулої доби бойовики вели обстріли по позиціях ЗСУ на всіх напрямках. Про це йдеться у повідомленні прес-центру у Фейсбуку.

За даними штабу, бойовики зокрема з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї обстрілювали на артемівському напрямку Майорськ, Зайцеве та Шуми. На луганському – околиці Щастя, а на маріупольському – Широкине.

«Найбільше обстрілам російсько-терористичні найманці піддавали донецький напрямок. Тут з озброєння БМП-2, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї найманці шість разів обстрілювали захисників України в районі Авдіївки, тричі – Піски, а також вели вогонь по Верхньоторецькому, Красногорівці та Опитному», – йдеться в повідомленні.

Загалом за минулу добу бойовики 20 обстріляли позиції ЗСУ.
Донецькі сепаратисти на своїх сайтах з посиланням на місцевих жителів пишуть про обстріл українськими військовими Горлівки. Напередодні в угрупованні «ДНР» заявляли про 6 обстрілів з боку ЗСУ. Про порушення режиму тиші луганські сепаратисти не повідомляють.

Раніше в зоні АТО фіксувалось відносне затишшя і майже відсутність обстрілів, за винятком поодиноких. Це було пов’язано зокрема із оголошенням відведення озброєння від лінії зіткнення. Проте вже другий тиждень повідомляється про почастішання випадків порушення режиму припинення вогню.

XS
SM
MD
LG