Доступність посилання

ТОП новини

За фактом ДТП за участю Терехова порушили кримінальне провадження


Євген Терехов
Євген Терехов

За фактом ДТП за участю кандидата на посаду міського голови Павлограда Дніпропетровської області Євгена Терехова («Укроп») порушили кримінальне провадження за за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту). Інформацію про це у понеділок, 9 листопада, підтвердили у Павлоградському відділенні Головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області.

За даними відомства, учасники аварії здали тести на вміст алкоголю та наркотичних речовин в організмі, однак результатів експертизи поки немає.

У поліції також підтвердили, що транспортні засоби, які стали учасниками дорожньо-транспортної події: автомобіль Porsche Cayenne, яким кермував кандидат, та вантажівку МАЗ – вилучено. Встановлені також машини, які перебували неподалік, опитані учасники й свідки ДТП, зазначили у поліції.

Водночас сам Євген Терехов у понеділок зробив заяву про невипадковість ДТП, в яку він потрапив у неділю вранці. «ДТП не є випадковим, адже на цих виборах у Павлограді існує реальна можливість моєї перемоги», – процитувала кандидата прес-служба партії «Укроп». Утім, Терехов заявив, що не хоче нікого звинувачувати у тому, що сталося, хоча певні підозри у нього є, йдеться в повідомленні.

Після виборів 25 жовтня у Павлограді була напружена ситуація через роз’яснення ЦВК про відсутність підстав для другого туру міського голови за умови відсутності у місті 90 тисяч зареєстрованих виборців. 27 жовтня Павлоградська міська виборча комісія ухвалила рішення призначити другий тур, до якого, за офіційними даними, виходять представник «Опозиційного блоку», перший заступник міського голови Павлограда, Анатолій Вершина та кандидат від партії «Укроп», демобілізований боєць Євген Терехов.

XS
SM
MD
LG