Доступність посилання

ТОП новини

Штаб АТО: на сході України за добу 1 військовий загинув, 8 поранені


Андрій Лисенко
Андрій Лисенко

За минулу добу в зоні проведення АТО на сході України загинув один український військовий, ще восьмеро були поранені, повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.

«Вчорашній день в зоні АТО позначився інтенсифікацією бойових дій. Противник продовжує застосовувати важке озброєння і тримає на лінії зіткнення значні сили. Ворожі провокації щоденно фіксуються по всьому фронту», – сказав Лисенко.

Сепаратисти з угруповання «ДНР», що контролює частину Донецької області України, заявили, що українські сили обстріляли околиці Донецька. Про жертви і постраждалих не повідомляють.

В угрупованні «ЛНР», що контролює частину Луганської області, про обстріли не повідомляють.

Раніше в зоні АТО фіксувалось відносне затишшя і майже відсутність обстрілів, за винятком поодиноких. Проте від початку листопада все частіше повідомляється про випадки порушення режиму припинення вогню. Сторони конфлікту на Донбасі звинувачують одна одну в порушенні Мінських угод, а спостерігачі ОБСЄ продовжують фіксувати порушення режиму припинення вогню на лінії розмежування сторін на Донбасі.

XS
SM
MD
LG