Доступність посилання

ТОП новини

Сепаратисти почали обстріл Горлівки – штаб АТО


(ілюстраційне фото)
(ілюстраційне фото)

У штабі АТО заявляють, що бойовики угруповання «ДНР» у середу ввечері почали обстріл Горлівки Донецької області з території населеного пункту Спартак, яку вони контролюють.

«У ці хвилини терористи ведуть вогонь зі Спартака у напрямку Горлівки з реактивних систем залпового вогню. Вже випущено 20 снарядів. У такий спосіб бойовики знову намагаються дискредитувати Збройні сили України», – зазначили у штабі АТО.

Сепаратисти угруповання «ДНР» наразі нічого не заявляють про цю ситуацію.

Раніше сьогодні у штабі АТО повідомляли, що за добу на Донбасі сепаратисти зосередили обстріли на донецькому напрямку.

Сепаратисти з угруповання «ДНР», що контролює частину Донецької області України, заявили, що минулої доби українські військові 16 разів порушили режим тиші. В угрупованні «ЛНР», що контролює частину Луганської області, про обстріли не повідомляють.

Раніше в зоні АТО фіксувалось відносне затишшя і майже відсутність обстрілів, за винятком поодиноких. Проте від початку листопада все частіше повідомляється про випадки порушення режиму припинення вогню. Сторони конфлікту на Донбасі звинувачують одна одну в порушенні Мінських угод, а спостерігачі ОБСЄ продовжують фіксувати порушення режиму припинення вогню на лінії розмежування сторін на Донбасі.

XS
SM
MD
LG