Доступність посилання

ТОП новини

Прес-центр АТО заявляє про провокації бойовиків, ті – про обстріл ЗСУ околиці Донецька


Український військовий у Пісках, Донеччина (архівне фото)
Український військовий у Пісках, Донеччина (архівне фото)

Прес-центр АТО заявляє про продовження обстрілів сепаратистами позицій українських військових. Згідно з ранковим зведенням штабу, обстріли зафіксували на Донеччині.

«На донецькому напрямку з 82-міліметрових мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї бойовики вели неприцільні обстріли у напрямку Верхньоторецького, Авдіївки та Пісків. На артемівському з цих же видів зброї обстрілювали Артемове, Зайцеве, Майорськ та Кодему», – йдеться у повідомленні прес-центру АТО.

Українська сторона також заявляє про обстріли у напрямку Опитного та по Широкину. Крім того, за даними прес-центру АТО, сепаратисти обстріляли з гранатометів населений пункт Зайцеве.

Натомість сайти сепаратистів звинувачують в обстрілі Зайцевого українських військових. Бойовики також заявляють, нібито українські військові у ніч на неділю обстріляли селище Октябрське, що на околиці Донецька.

Прес-центр АТО поки не коментував цю інформацію. Раніше українські військові неодноразово наголошували, що стріляють лише у відповідь, а також що не ведуть вогонь по населених пунктах.

XS
SM
MD
LG