Доступність посилання

ТОП новини

Вибори у Маріуполі та Красноармійську пройшли без значних порушень – МВС


У МВС України повідомляють, що місцеві вибори у Маріуполі та Красноармійську 29 листопада пройшли без значних порушень. Зареєстровані поодинокі факти порушень.

«У Красноармійську до кримінальної відповідальності притягується 18-річний місцевий житель, який за грошову винагороду у розмірі 100 гривень проголосував під чужим ім’ям. Згідно ч.1 ст.158-1 «Незаконне використання виборчого бюлетеня, бюлетеня для голосування на референдумі, голосування виборцем, учасником референдуму більш ніж один раз» Кримінального кодексу України виборцю загрожує до 3 років обмеження волі», – повідомили у МВС у неділю ввечері.

«Розголосу набула ситуація зі «зниклим» членом Красноармійської територіальної виборчої комісії, але, як виявилося, вона мала побутове підґрунтя. Правоохоронці негайно вжили заходів щодо розшуку учасника виборчого процесу, на пошуки чоловіка були орієнтовані всі наряди. Чоловіка було знайдено та доставлено до відділу поліції. Як з’ясувалося, він пішов з дому через сімейний конфлікт», – зазначили у МВС.

29 листопада місцеві вибори проходили у Маріуполі та Красноармійську. Через проблеми з бюлетенями у день місцевих виборів 25 жовтня голосування у цих містах Донеччини не відбулося.

XS
SM
MD
LG