Доступність посилання

ТОП новини

Порошенко і Туск обговорили безвізовий режим


Дональд Туск (л) і Петро Порошенко (п) (©Shutterstock)
Дональд Туск (л) і Петро Порошенко (п) (©Shutterstock)

Під час кліматичного саміту ООН президент України Петро Порошенко та президент Європейської Ради Дональд Туск обговорили питання безвізового режиму.

Як повідомляє прес-служба президента України,Порошенко поінформував Туска про розвиток ситуації на Донбасі, наголосивши, що Росія та підтримувані нею бойовики продовжують ігнорувати Мінські домовленості.

Порошенко і Туск погодилися, що санкції проти Росії мають бути продовжені до повного виконання Росією її зобов’язань за Мінськими угодами.

Наразі прес-служба президента Європейської ради не повідомляє подробиць цієї зустрічі.

Сьогодні в Парижі на конференції ООН з питань клімату зібралися майже 150 світових лідерів. Учасники глобального діалогу зі 196 країн спробують виробити довгострокову угоду щодо обмеження викидів парникових газів, науковці вважають, що саме вони є головним чинником потепління планети.

Україну на конференції представляє президент Петро Порошенко, який розпочав робочий візит до французької столиці 29 листопада. Як інформує президентський сайт, під час візиту Порошенко також проведе зустрічі з керівниками держав та урядів.

XS
SM
MD
LG