Доступність посилання

ТОП новини

«Опозиційний блок»: інцидент з екс-головою Рівненської райдержадміністрації є терактом


В «Опозиційному блоці» інцидент з колишнім регіоналом і головою Рівненської районної адміністрації Василем Карпенчуком розцінюють як теракт.

«Подібні випадки не припустимі в цивілізованому суспільстві. Ми також вважаємо, що неприпустимо класифікувати вибухи бойових гранат в будинках опозиціонерів як звичайне хуліганство, а саме так класифікують правоохоронні органи всі інциденти», – мовиться у заяві політичної сили.

В «Опозиційному блоці» зауважують, що за період виборчої кампанії це вже четвертий випадок, «коли опозиціонерам кидали гранати і спалювали машини».

Уночі невідомий кинув вибуховий пристрій через паркан подвір’я, де мешкає колишній регіонал, а нині представник «Опозиційного блоку» Василь Карпенчук. Як повідомили в головному управлінні Нацполіції в Рівненській області, у результаті інциденту ніхто не постраждав, вибухом пошкоджені двері й фасад будинку.

Поліція проводить розслідування за фактом хуліганства, вчиненого із застосуванням предмета, «спеціально пристосованого або заздалегідь приготовленого для заподіяння тілесних ушкоджень».

XS
SM
MD
LG