Доступність посилання

ТОП новини

США готові до будь-яких терористичних загроз – Обама


Президент США Барак Обама
Президент США Барак Обама

Сполучені Штати готові адекватно відреагувати на будь-які терористичні загрози, оскільки зробили важливі висновки після подій вересня 2001 року. Про це 17 грудня у виступі в Національному контртерористичному центрі у Вашингтоні заявив президент США Барак Обама.

«Після подій 11 вересня 2001 року ми вдалися до екстраординарних заходів на посилення внутрішньої безпеки – на кордонах, у портах, аеропортах, в питанні авіаційної безпеки. Ми поліпшили ситуацію, в тому числі завдяки людям, присутнім тут, в питанні упередження великого комплексу проблем, схожих на події11 вересня 2001 року», – наголосив президент США.

18 грудня Обама дасть велику прес-конференцію за підсумками року. Речник Білого дому Джош Ернест повідомив, що після прес-конференції американський президент виїде до міста Сан-Бернардіно (штат Каліфорнія), де зустрінеться з родичами жертв збройного нападу 2 грудня, що забрав життя 14 людей. У тому теракті були звинувачені Саїд Фарук і його дружина Ташфин Малік. Обидва були вбиті в перестрілці з поліцією.

Згодом президент США відбуде на Гаваї, де проведе різдвяну відпустку.

XS
SM
MD
LG