Доступність посилання

ТОП новини

На півдні України фіксується дуже складна ситуація на автошляхах – ДСНС


Через ускладнення погодних умов у кількох південних областях України фіксується дуже складна ситуація на автошляхах. Про це повідомляє сайт Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

«Рятувальники Миколаївщини працюють у цілодобовому режимі аби якомога швидше надати допомогу громадянам, які опинилися у полоні снігової пастки на території області», – ідеться в повідомленні ДСНС надвечір 17 січня.

«Підрозділи Головного управління ДСНС України у Миколаївській області надавали допомогу у ліквідації наслідків негоди на автошляхах у Березанському, Баштанському, Миколаївському, Новоодеському, Жовневому, Снігурівському районах. У напрямках, де можливе утворення заторів, працюють мобільно-оперативні групи на техніці високої прохідності», – додають рятувальники.

Вони також інформують, що станом на 16:00 витягли зі снігових заметів на Миколаївщині 28 автомобілів.

«Траса Херсон – Миколаїв– Київ. Ожеледь. Хуртовина. Сніг з дощем. Зледеніння лобового скла. Купа аварій. Перевернуті фури. Апокаліпсис. Повернулися до мотеля. Замітає дорогу на ходу. У районі Нової Одеси (це в Миколаївській області за 43 кілометри на північ від обасного центру – ред.) траса закрита. Через Кіровоград проїхати нереально. Дороги не видно. Якщо вам життя ще дороге, утримайтеся від поїздки», – повідомила про ситуацію на автошляхах відомий блогер із Криму Ліза Богуцька.

З 12:00 17 січня до поліпшення погодних умов рух транспортних засобів (великогабаритного та автобусного) на території Кіровоградської області заборонено, інформує ДСНС цього регіону.

Через рясний снігопад і снігові замети до Дніпропетровська також перекрили в’їзд вантажному транспорту.

Державна служба з надзвичайних ситуацій 17 січня закликала громадян обмежити користування власним транспортом через погіршення погодних умов. Вітер, опади у вигляді снігу чи мокрого дощу, ожеледь очікуються у неділю-понеділок на більшості території України – крім західних областей.

XS
SM
MD
LG