Доступність посилання

ТОП новини

У Держкомтелерадіо розробили дорожню карту реформування державних та комунальних друкованих ЗМІ


У Державному комітеті телебачення і радіомовлення розробили дорожню карту реформування державних та комунальних друкованих засобів інформації, повідомили у відомстві.

Цей документ, що називається «15 кроків до свободи», допрацювали на своєму першому засіданні члени робочої групи з підготовки та організації реформування державних та комунальних друкованих засобів інформації, до якої входять представники Держкомтелерадіо, адміністрації президента України, секретарі Національної спілки журналістів України, члени правління нещодавно створеної Всеукраїнської громадської організації «Асоціація місцевої преси», мовиться в повідомленні.

Дорожня карта є фактично календарним планом реформування засобів інформації, який складений для учасників першого, «пілотного» етапу роздержавлення.

26 грудня президент Петро Порошенко підписав закон «Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації», ухвалений Верховною Радою 24 грудня з урахуванням його пропозицій після того, як 23 грудня президент наклав вето на цей закон, ухвалений спершу 24 листопада, і направив свої пропозиції щодо нього до парламенту.

XS
SM
MD
LG