Доступність посилання

ТОП новини

Підозрюваному у вбивстві Бузини Поліщуку пом’якшили запобіжний захід


Денис Поліщук
Денис Поліщук

Печерський райсуд Києва 3 лютого замінив запобіжний захід для Дениса Поліщука, підозрюваного у вбивстві журналіста Олеся Бузини, з цілодобового домашнього арешту на частковий. Про це повідомила суддя Олеся Батрин.

За її словами, клопотання прокурора про продовження домашнього арешту задоволено частково – Денис Поліщук зобов’язаний перебувати дома з 22:00 до 06:00. Домашній арешт продовжили до 2 квітня.

Раніше суд замінив цілодобовий домашній арешт на частковий для колишнього бійця батальйонів МВС «Київ-2» і «Гарпун» Андрія Медведька, якого також підозрюють у вбивстві Бузини.

Олеся Бузину застрелили 16 квітня в Києві біля будинку, де він жив. У виконанні вбивства підозрюють Дениса Поліщука та Андрія Медведька. Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявляв, що слідство має прямі докази участі двох підозрюваних у цьому злочині.

Адвокати Медведька та Поліщука заявляли про фальсифікацію ДНК-експертизи в цій справі і про алібі підозрюваних.

9 грудня 2015 року Печерський суд Києва відпустив з-під варти під домашній арешт на 2 місяці одного з підозрюваних Дениса Поліщука. Андрій Медведько також перебував під вартою. Пізніше Апеляційний суд Києва змінив запобіжний захід для Медведька на цілодобовий домашній арешт.

XS
SM
MD
LG