Доступність посилання

ТОП новини

Марина Порошенко вступилась за хворого на ДЦП, якого вигнали з ресторану


Марина Порошенко
Марина Порошенко

Дружина президента України Марина Порошенко обурена випадком у ресторані Львова, де зневажливо поставились до людини з діагнозом дитячий церебральний параліч.

«Я цілком підтримую хвилю обурення українців щодо ситуації, яка сталася з хворим на ДЦП Романом Кисляком. Переконана, що подібний вчинок щодо людини з інвалідністю є щонайменше безбожністю. Адже рівноправне ставлення один до одного робить нас людьми та єдиним непереможним народом. І якщо хтось вважає, що має право на зверхність до людей з обмеженими можливостями, то хочу нагадати, що кожен з нас знаходиться від потенційної інвалідності на відстані аварії», – заявила Марини Порошенко у зверненні, оприлюдненому у Facebook.

«Дорогий Романе, дякую тобі за твоє велике серце, наповнене добром, людяністю, вмінням прощати і допомагати іншим. А ще, буду рада зустрітися з тобою за філіжанкою кави», – додала перша леді.

Нещодавно у Львові стався випадок, який викликав обурення у громадськості. Переселенця з Донбасу Романа Кисляка з ДЦП вигнали зі львівського ресторану «Vapiano Lviv», оскільки він видався персоналу підозрілим. Заклад вибачився перед Романом, але користувачі соцмереж поширили заклики не відвідувати цей ресторан.

XS
SM
MD
LG