Доступність посилання

ТОП новини

НАБУ розслідує можливу корупцію у двох міністерствах – Пивоварський


Андрій Пивоварський
Андрій Пивоварський

Національне антикорупційне бюро України здійснює розслідування за фактом можливого отримання незаконної вигоди посадовцями Міністерства інфраструктури та Міністерства аграрної політики. Про це повідомив 11 лютого після засідання українського уряду міністр інфраструктури Андрій Пивоварський.

«У грудні минулого року НАБУ розпочало розслідування щодо Міністерства інфраструктури та Міністерства аграрної політики і продовольства», – зазначив Пивоварський, якого цитує «Інтерфакс-Україна».

За словами Андрія Пивоварського, НАБУ вже допитало його, міністра аграрної політики Олексія Павленка та заступників міністрів. Проте він наголосив, що йому невідомі факти отримання незаконної вигоди у його міністерстві.

Раніше Пивоварський заявив про порушену проти нього кримінальної справи.

Національне антикорупційне бюро розслідує справу за заявою народного депутата від «Блоку Петра Порошенка» Вадима Денисенка про зарплати у конвертах чиновників та міністрів. У рамках розслідування вже допитали міністра інфраструктури Андрія Пивоварського, однак він не є підозрюваним, кажуть в антикорупційному відомстві.

За словами директора НАБУ Артема Ситника, на початок лютого детективи антикорупційного бюро відкрили понад 70 проваджень,

XS
SM
MD
LG