Доступність посилання

ТОП новини

З майже 70 обстрілів бойовиків за минулу добу третина припала на район Мар’їнки – штаб АТО


©Shutterstock
©Shutterstock

У прес-центрі штабу антитерористичної операції у суботу повідомили, що за минулу добу, 12 лютого, проросійські сепаратисти на Донбасі 67 разів відкривали вогонь по опорних пунктах українських військових на всій лінії розмежування. Про це йдеться в повідомленні штабу на сторінці у Facebook.

«Лише в районі Мар’їнки противник зі стрілецької зброї та гранатометів 22 рази обстріляв українські позиції. Напруженою зберігається обстановка неподалік Красногорівки. Тут по наших укріпленнях окупанти вели вогонь з мінометів калібру 82 та 120 міліметрів, великокаліберних кулеметів та БМП.Також під мінометний вогонь противника потрапили опорні пункти сил АТО в Кримському, Пісках, Новозванівці, Талаківці та Майорську. З гранатометів та великокаліберних кулеметів бойовики обстріляли наші позиції в Троїцькому, Новгородському, Луганському, Опитному та в районі шахти Бутовка», – йдеться в повідомленні.

Про постраждалих в результаті обстрілів українських військовослужбовців не повідомляється.

Станом на ранок суботи, 13 лютого, в угрупованні «ДНР» не повідомляють як минула ніч на територіях, які контролюють донецькі сепаратисти. Немає також інформації про обстріли на сайтах угруповання «ЛНР».

Тристороння контактна група у Мінську 13 січня заявила про чергову домовленість про припинення вогню у зоні бойових дій на сході України з 14 січня. Однак відтоді сторони конфлікту неодноразово звинувачували одна одну в порушенні «режиму тиші».

XS
SM
MD
LG