Доступність посилання

ТОП новини

«Самопоміч» підтримала кандидатуру Семенченка на посаду мера Кривого Рогу


Семен Семенченко
Семен Семенченко

Всеукраїнський з’їзд партії «Об’єднання «Самопомочі» підтримав кандидатуру Семена Семенченка на посаду мера Кривого Рогу. Відповідне рішення було уз ввалене 13 лютого на позачерговому партійному з’їзді в Харкові, поінформували у «Самопомочі».

За даними партії, кандидатуру Семенченка запропонував кандидат на посаду мера Кривого Рогу на минулих виборах Юрій Милобог. За кандидатуру Семенченка проголосував 161 делегат зі 173.

Семен Семенченко подякував за довіру і запропонував Всеукраїнському з’їзду звернутися до всіх організацій «Самопомочі» з проханням сприяти у проведенні виборів мера Кривого Рогу.

Водночас на партійному з’їзді у суботу було ухвалено рішення про переобрання мера Львова Андрія Садового керівником партії.

Альтернативні кандидатури не пропонувались. За Садового проголосували 172 зі 173 делегатів з'їзду. Сам Садовий утримався.

За офіційними даними Центральної виборчої комісії, в Кривому Розі на виборах 15 листопада 2015 року за чинного міського голову, представника «Опозиційного блоку» Юрія Вілкула проголосували 49,24% виборців, а за його суперника, висуванця «Об’єднання «Самопоміч» Юрія Милобога – 48,83%. Різниця між кандидатами – 752 голоси. «Самопоміч» вимагала перерахунку голосів, кажучи про фальсифікації. Водночас в «Опозиційному блоці» заявляли, що підстав для перерахунку голосів і призначення нових виборів мера немає.

Нові вибори мера Кривого Рогу призначені на 27 березня 2016 року.

XS
SM
MD
LG