Доступність посилання

ТОП новини

Вибухи на військовому складі на Запоріжжі розслідують як диверсію – СБУ


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

На Запоріжжі слідчі СБУ розпочали кримінальне провадження за фактом вибухів на складі зброї біля села Вершини Куйбишевського району, яке межує з Донецькою областю, подію розслідують як диверсію.

«Розпочате кримінальне провадження слідчими СБУ за статтею 113. Це диверсія. Чекали, поки слідчі зберуть усі докази. Було 10 вибухів, поранено одного військовослужбовця, знищено частину боєкомплектів. Подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань», – повідомив прес-секретар управління СБУ у Запорізькій області Сергій Левченко.

17 лютого ввечері сталися вибухи на складі зброї біля села Вершини Куйбишевського району. Як повідомили в Генштабі ЗСУ, вибухи сталися через те, що військовий об’єкт закидали невстановленими вибуховими речовинами з безпілотників.

Від квітня 2014 року на частині територій Донецької та Луганської областей триває військова операція. Низка населених пунктів Донбасу, зокрема Донецьк і Луганськ, наразі окуповані проросійськими бойовиками. Відтоді, за даними ООН, на Донбасі загинули понад 9 тисяч людей, близько 21 тисячі – поранені.

XS
SM
MD
LG