Доступність посилання

ТОП новини

Активісти закидали камінням офіс Ахметова і розтрощили відділення банку в Києві


У суботу в центрі Києва протестувальники під прапорами здебільшого ОУН закидали камінням офіс компанії «СКМ» мільярдера Ріната Ахметова. Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, активісти намагалися потрапити до будівлі офісу на вулиці Десятинній, 3А, але їм завадив кордон поліції, який вишикувався уздовж стіни.

Після цієї акції мітингувальники спустилися вулицею Михайлівською і дійшли до «Альфа-банку» на Хрещатику, де розтрощили його вітрину, а також приміщення установи на першому і другому поверхах. Правоохоронці не встигли завадити цьому правопорушенню.

ОУНівці розтрощили приміщення «Альфа-банку» на Хрещатику (відео)
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:54 0:00

Як передає кореспондент Радіо Свобода, наразі колона рухається в бік станції метро Арсенальна. Мітингувальники кажуть, що ідуть з протестом до відділення «Сбербанку Росії», яке розташоване в цьому районі. Поліція вже прибула на місце. Колону супроводжує велика кількість правоохоронців.

Столична міліція, а також офіс компанії «СКМ» та адміністрація «Альфа-банку» наразі не коментують події.

Інформації про постраждалих чи затриманих немає.

Раніше сьогодні командир добровольчого батальйону «ОУН» Микола Коханівський заявив, що Україна не виграє війну на Донбасі, якщо не буде «порядку в Києві» і закликав до рішучих дій.

Сьогодні в Україні вшановують пам’ять героїв Небесної сотні. Заходи розпочалися вранці у Києві біля Жовтневого палацу. Акція проходила мирно. Для запобігання провокаціям столична міліція раніше повідомила про посилене патрулювання цього дня на вулицях Києва.

Фотографії з соціальних мереж

XS
SM
MD
LG