Доступність посилання

ТОП новини

Крім «Сбербанку Росії», пошкоджено два відділення «ВТБ-банку» у Львові – поліція


©Shutterstock
©Shutterstock

У прес-службі управління Національної поліції у Львівській області повідомили, що минулої ночі невідомі, окрім приміщення відділення «Сбербанку Росії» у центрі Львова, також пошкодили дві будівлі, де розташований «ВТБ-банк». Про це повідомила речниця місцевої поліції Світлана Добровольська.

Вона уточнила, що близько 1-ї години ночі невідомі кинули пляшку із запальною сумішшю у відділення «Сбербанку Росії» на вулиці Івана Франка, 79, в результаті чого повністю вигоріло приміщення банку і пошкоджено перекриття 3-поверхового будинку, евакуювали 12 жителів.
Незадовго після цього невстановлені особи кинули «коктейль Молотова» у вікно будівлі відділення «ВТБ-банку» на проспекті Чорновола, 2б. Вибито шибки, приміщення покрилось кіптявою. Пожежі не було.

Також близько 2-ї години ночі невідомі кинули пляшку із запальною сумішшю у ще одне приміщення відділення «ВТБ-банку» на вулиці Стрийській, 33. Повністю вигоріла одна кімната, знищено деякі речі.

Постраждалих в результаті цих подій немає, зауважили в поліції.

На місці працюють правоохоронці для розслідування обставин. Поліція вирішує питання про відкриття кримінального провадження.

Раніше громадські активісти зі спільноти «Varta1» повідомляли, що в ніч на понеділок невідомі пошкодили у Львові приміщення двох відділень «Сбербанку Росії».

XS
SM
MD
LG