Доступність посилання

ТОП новини

У Севастополі бригади вручну відключатимуть світло в багатоповерхівках


Російський «губернатор» анексованого Севастополя Сергій Меняйло вимагає зваженого підходу під час відключенні електроенергії у багатоповерхових будинках міста. Про це він заявив на засіданні оперативного штабу з ліквідації наслідків надзвичайно ситуації.

«Ви забуваєте, що у нас є будинки з електроплитами, даховими котельнями. При відключенні електроенергії у них немає ні тепла, ні води. Ви це не враховуєте, на жаль. Якщо не вистачає ліміту, не просто запроваджуєте графік, а враховуйте ці особливості. Я розумію, що зручно з диспетчерської відключати. Якщо є необхідність, формуйте бригади і відключайте вручну», – заявив Меняйло.

Виконання цього доручення контролюватимуть керівництво забезпечення заходів цивільного захисту і департамент міського господарства.

Верховна Рада України офіційно оголосила 20 лютого 2014 року початком тимчасової окупації Криму і Севастополя Росією. 7 жовтня 2015 року президент України Петро Порошенко підписав відповідний закон. Міжнародні організації визнали окупацію і анексію Криму незаконними і засудили дії Росії. Країни Заходу запровадили низку економічних санкцій. Росія заперечує окупацію півострова і називає це «відновленням історичної справедливості».

XS
SM
MD
LG