Доступність посилання

ТОП новини

Деканоїдзе відсторонила від посади керівника поліції у Вінницькій області


Хатія Деканоїдзе
Хатія Деканоїдзе

Керівник Національної поліції Хатія Деканоїдзе відсторонила від посади начальника управління Нацполіції у Вінницькій області Антона Шевцова.

Як повідомляє прес-служба Нацполіції, таке рішення ухвалене у зв’язку з необхідністю проведення перевірки за виявленими обставинами.

«Крім того, начальника Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Антона Шевцова викликано до Києва для надання пояснень і вирішення питання щодо його подальшого перебування на займаній посаді», – йдеться у повідомленні.

У поліції також нагадують, що на даний момент Антон Шевцов ще не пройшов атестацію.

Раніше сьогодні міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков запропонував Деканоїдзе звільнити Шевцова. У відповідь на це Шевцов на своїй сторінці в Facebook опублікував результати «перевірки Служби безпеки України його на сепаратизм». Щодо його візиту до Криму, написав, що «був в Криму, бо Крим – це Україна, а на параді супроводжував родича».

Згодом він додав, що їде в Київ для розмови з Деканоїдзе.

Напередодні у Вінниці відбулися протестні акції з вимогою відставки Шевцова, активісти звинувачують його у сепаратизмі. Крім того, активісти виявили відео, яке свідчить, що нібито Шевцов був на параді в анексованому Криму.

XS
SM
MD
LG