Доступність посилання

ТОП новини

Втрати бойовиків порахувати неможливо – Селезньов


Речник Генерального штабу Збройних сил України Владислав Селезньов
Речник Генерального штабу Збройних сил України Владислав Селезньов

Сепаратисти зазнають втрат, але оцінити їх неможливо, заявив в ефірі Радіо Свобода речник Генерального штабу Збройних сил України Владислав Селезньов. За його словами, українські офіцери, які займаються цим питанням, обережні в оцінках.

«У ЗМІ звучать гучні заяви про втрати бойовиків. За нашими оперативними даними, бойовики мають втрати, але фактично неможливо порахувати, скільки їх. З того боку працюють професіонали, і всіх своїх загиблих і поранених вони вчасно евакуюють», – розповів Владислав Селезньов.

Він додав, що бойовики обстрілюють позиції українських військових передусім у темну пору доби, починаючи з 19:00 години, коли вже не працюють спостерігачі з ОБСЄ. 24 березня, за даними Селезньова, обстріли з боку сепаратистів тривали. В районі Авдіївки один український військовий був поранений.

Упродовж доби 23 березня в зоні бойових дій на Донбасі поранені шестеро українських бійців, четверо з них – також у районі Авдіївки. Про це повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник.

Сепаратисти з угруповання «ДНР» напередодні заявили, що українська сторона обстріляла ділянку траси Донецьк – Горлівка поблизу Ясинуватої з мінометів калібру 120 міліметрів.

У січні Тристороння контактна група у Мінську заявила про чергову домовленість про припинення вогню у зоні бойових дій на сході України з 14 січня. Однак відтоді сторони конфлікту неодноразово звинувачували одна одну в порушенні «режиму тиші».

XS
SM
MD
LG