Доступність посилання

ТОП новини

Рада розширила норму про заборону трансляції всіх російських фільмів і серіалів


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Верховна Рада розширила норму про заборону трансляції всіх російських фільмів і серіалів, випущених після 1 січня 2014 року, також на вперше оприлюднені (продемонстровані) після 1 січня 2014 року. За ухвалення в цілому законопроекту № 3359 проголосувало 237 депутатів за мінімально необхідних 226.

Законом розширена норма про заборону трансляції фільмів, вироблених фізичними і юридичними особами держави-агресора, які не містять популяризації або пропаганди, на фільми, вироблені після 1 січня 2014 року та (або) вперше оприлюднені (демонстровані) після 1 січня 2014 року.

У червні 2015 року набув чинності закон про заборону поширення й публічної демонстрації фільмів, що містять популяризацію або пропаганду органів влади й силових структур держави-агресора й радянських органів державної безпеки, а також виправдовують окупацію частини території України незалежно від країни виробника, виготовлених після 1 серпня 1991 року, а також заборону трансляції всіх російських фільмів, вироблених після 1 січня 2014 року.

На цю ж тему:

26.03.2016
Антін Мухарський про мову та «русский мир» Путіна і Гундяєва

«В Україні виросло покоління людей, які не просто хочуть, а вимагають українського продукту в українському ефірі» далі

24.03.2016
У Верховній Раді хочуть запровадити мовні квоти для української музики на радіо

На рівні гуманітарного простору Україна залишається беззахисною – Кириленко далі

XS
SM
MD
LG