Доступність посилання

ТОП новини

Турчинов: Україна існуватиме і після того, як злоба розірве Росію


Олександр Турчинов
Олександр Турчинов

Секретар РНБО України Олександр Турчинов заявляє, що заява російського прем’єр-міністра Дмитра Медведєва про відсутність держави в Україні демонструє страх Москви щодо самого існування України.

«Україна – це та держава, яка зупинила просування російського агресора на захід. Україна – це та держава, яка своїм існуванням ставить хрест на відродженні та реванші радянської імперії зла», – мовиться у повідомленні, опублікованому 4 квітня на сторінці Турчинова у Facebook.

«Хочу нагадати цим кремлівським неадекватним мрійникам, що українці мали державу зі столицею у Києві ще задовго до виникнення Московського улусу Золотої Орди. Україна існуватиме і після того, як злоба, агресія та внутрішні протиріччя, які завжди притаманні тоталітарним режимам, розірвуть на шматки залишок радянської імперії, що носить назву Russia (Раша)», – додав Олександр Турчинов.

Раніше у понеділок прем’єр-міністр Росії Дмитро Медведєв заявив, що в Україні не існує «ні промисловості, ні держави».

У березні 2014 року Росія анексувала український Крим. Київ і Захід не визнають це і вважають півострів і надалі українською територією.

Україна і Захід звинувачують Росію у підтримці проросійських сепаратистів на Донбасі. Москва ці звинувачення відкидає, заявляючи, що на Донбасі немає російських військових, але є «добровольці».

XS
SM
MD
LG