Доступність посилання

ТОП новини

4 з 8 поранених військових на Донбасі перебувають у важкому стані – лікар


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

До Дніпропетровська за добу доправили вісьмох поранених українських бійців. Про це 13 квітня повідомив головний лікар обласної клінічної лікарні імені Мечникова Сергій Риженко.

За його даними, одного бійця після медичного огляду спрямували до базового військового шпиталю Міноборони у Дніпропетровську, решта – в лікарні імені Мечникова.

«Четверо бійців перебувають в реанімації у важкому стані, ще троє поранених бійців знаходяться у травматологічному відділенні», – додав Сергій Риженко.

Як поінформував головний лікар, наймолодшому з поранених – 20 років, у нього дуже важкі поранення. В іншого, 23-річного бійця, розповів медик, проникаючі поранення ока, грудної клітини й черевної порожнини, наразі він на штучному диханні.

Раніше 13 квітня у штабі АТО повідомили, що за минулу добу внаслідок бойових дій у зоні конфлікту на сході України поранені вісім українських військових.

З початку проведення АТО обласна лікарня імені Мечникова прийняла на лікування близько 2 тисяч поранених військових.

У січні Тристороння контактна група у Мінську заявила про чергову домовленість про припинення вогню у зоні бойових дій на сході України з 14 січня. Однак відтоді сторони конфлікту неодноразово звинувачували одна одну в порушенні «режиму тиші».

XS
SM
MD
LG